Pieter van den Hoogenband

saturday night's thunderball numbers: Dit zijn de ambassadeurs van Nederlandse Loterij

check thunderball numbers www.stephslife.net Onze ambassadeurs zetten zich in voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Daar zijn wij erg trots op. We stellen ze daarom graag aan je voor. Op hun persoonlijke pagina’s lees je waarom ze ambassadeur zijn van Nederlandse Loterij.

Fien Vermeulen

In 2022 heeft Fien zich aangesloten bij de groep ambassadeurs van Nederlandse Loterij. Zij is hiermee de eerste ambassadeur voor de 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn die Nederlandse Loterij jaarlijks steunt.

Meer over Fien Vermeulen

Pieter van den Hoogenband

Met drie gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles is Pieter van den Hoogenband een van de meest succesvolle Nederlandse Olympi?rs aller tijden. ‘Een Olympische medaille betekent niet alleen veel voor de sporter, maar ook voor de maatschappij.’

Meer over Pieter van den Hoogenband
ambassadeur nederlandse loterij jetze plat

Jetze Plat

Als handbiker won Jetze Plat goud op de Paralympische Spelen. "De sport heeft mij heel veel gebracht en hier ben ik enorm dankbaar voor. Dit wil ik graag uitdragen en mensen helpen met mijn ervaringen."

Meer over Jetze Plat
Sven Kramer

Sven Kramer

Sven Kramer is de meest succesvolle Nederlandse man op de Olympische Spelen. Hij won vier keer goud, twee maal zilver en drie maal brons.

Meer over Sven Kramer

Tess Wester

Met Tess Wester op doel is het Nederlands damesteam doorgedrongen tot de wereldtop. Ze speelde een WK finale, EK finale en halve finale op de Olympische Spelen. “Ik vind het erg mooi om te zien dat Nederlandse Loterij heel Nederland aan zet tot bewegen.”

Meer over Tess Wester
nadine visser ambassadrice Nederlandse Loterij

Nadine Visser

Als meerkampster neemt Nadine Visser in 2016 deel aan de Olympische Spelen, als hordeloopster wint ze goud op het EK Indoor 2019. “Nederlandse Loterij zorgt ervoor dat sporters zoals ik elke dag kunnen doen wat we het liefst doen: keihard trainen om onze dromen na te jagen.”

Meer over Nadine Visser
Jeffrey Hoogland

Jeffrey Hoogland

Jeffrey Hoogland is baanwielrenner, met als specialiteit de sprint. "Sinds de Olympische Spelen van Rio ben ik erachter gekomen dat alleen hard trainen niet voldoende is. Ik moet mijn mindset aanpassen en mij persoonlijk ontwikkelen wil ik betere prestaties leveren en verder komen in mijn sport."

Meer over Jeffrey Hoogland
Harrie Lavreysen

Harrie Lavreysen

Baanwielrenner Harry Lavreysen werd zesmaal wereldkampioen en driemaal Europees kampioen. De topsprinter was tot 2016 een BMX'er, maar na een reeks schouderoperaties moest hij een punt zetten achter zijn BMX-carrière. "Nederlandse Loterij zet heel Nederland aan tot beweging, dit vind ik fantastisch."

Meer over Harrie Lavreysen
ambassadeur nederlandse loterij bram tankink

Bram Tankink

De ‘onuitputtelijke knecht’. Bram Tankink fietste zijn hele carrière in dienst van zijn kopmannen. Na zijn wielerpensioen is hij nu zelf kopman. Van ons Oranje Peloton. “Niemand kan het alleen. Als aanvoerder van het Oranje Peloton zorg ik voor dat extra duwtje.”

check thunderball numbers

poker game strip | blackjack apprenticeship | do alabama have lottery | poker game strip | blackjack apprenticeship | do alabama have lottery | poker game strip | blackjack apprenticeship | do alabama have lottery | poker game strip | blackjack apprenticeship | do alabama have lottery | async> View My Stats